Night Skies near Hârlău – Timelapse

Night Sky Harlau Iasi RomaniaCel mai nou video a lui Alex Ursake surprinde câteva cadre din împrejurimile orașului Hârlău, județul Iași, pe timp de noapte. Cu aceeași calitate cu care ne-a obișnuit și în montajele anterioare: Bucovina – Hyperlapse și Iași at night – Hyperlapse acesta se folosește din nou de tehnica fotografică timelapse pentru a conferi dinamism cadrelor sale.

“Night Skies Near Harlau – alexursake.ro/night-skies-near-harlau/

Night Skies Near Harlau reprezinta un mic tribut adus zonei in care mi-am petrecut copilaria, orasul Harlau (judetul Iasi) si imprejurimi. Fotografierea stelelor pe timp de noapte implica un cumul de factori: cer senin , luna noua sau 2-3 zile inainte si dupa aceasta faza a lunii si locatii cu un grad de poluare luminoasa cat mai scazut; acesta din urma fiind si motivul alegerii locatiilor din afara orasului. Printre locatii se regasesc Cetatea Geto-Dacica de pe dealul Catalina Cotnari, Barajul Parcovaci, Dealul lui Voda din Scobinti, parcul eolian din Sticlaria s.a. Clipul cuprinde aproximativ 1000 de fotografii prelucrate in Adobe Lightroom si After Effects, fiecare fotografie avand o expunere de 30 secunde.

© Copyright: AlexUrsake.ro

Facebook: facebook.com/AlexUrsake.ro
Instagram: instagram.com/alexursake/

Informatii Copyright:
Nu copiati acest videoclip. Orice repostare (reuploadare) va fi raportata prin DMCA si stearsa ulterior. In schimb, puteti folosi functiile SHARE si EMBED.

Copyright Information:
Do not copy this video. Any reupload will be reported via DMCA and removed. You can use the SHARE and EMBED functions.

Echipament Folosit:
Camera : https://goo.gl/Ee7dt3
Obiectiv: https://goo.gl/u5ZFkw
Trepied: https://goo.gl/iij1Yd”