Workshop Timelapse cu Alin Popescu (Weekend-ul Nikonistilor – ed. a 4-a)

Workshop_Timelapse_Alin_PopescuAcum exact 3 ani, avea loc unul dintre cele mai importante workshop-uri de timelapse din România, prezentat de Alin Popescu. Cu ocazia Editiei a IV-a a “Weekendului Nikonistilor”, la București a fost organizat un workshop în una din cele 3 zile ale evenimentului (22 – 24 martie 2013), cu privire la tehnica de timelapse, și tot felul de detalii interesante. Deși evenimentul a fost scurt pentru participanți, înregistrarea poate părea destul de lungă (1 oră și jumătate), așa că, făceți-vă provizii serioase de popcorn, și vizionare plăcută!

“Incepand de astazi, puteti urmari inregistrarea video a workshop-ului Timelapse cu Alin Popescu sustinut la Weekendul Nikonistilor, editia a IV-a.
Alin Popescu este fotograf si blogger, realizand primordial fotografie de peisaj. Are experienta atat in fotografia de studio, lucrand o perioada indelungata alaturi de Narcis Virgiliu, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de nud din Romania, cat si in fotografia panoramica si time-lapse.”

Pentru a putea vizualiza clipul, trebuie să aveți un cont pe site-ul www.nikonisti.ro (gratuit).

http://www.nikonisti.ro/articole/inregistrare-video-workshop-timelapse-cu-alin-popescu/1237
sau
http://www.nikonisti.ro/comunitate/school/workshop-timelapse-cu-alin-popescu

Și în clipul de mai jos, puteți viziona captura de ecran din timpul evenimentului: