Zig Zag prin Hunedoara – Hyperlapse

Fie că urci spre Lacul Bucura, pășești pe podele de lemn din Castelul Corvinilor ori te afunzi în liniștea din Fundătura Ponorului, județul Hunedoara mereu va face tranziția de la modern la timpurile vechi mult mai ușoară și mai plăcută. Locurile sunt pline de legende care ani de-a rândul au trezit curiozitatea localnicilor, turiștilor și chiar a scriitorului francez Jules Verne, atunci când a scris romanul „Castelul din Carpați”. Pe teritoriul pe care au apărut, acum peste 1900 de ani, cele două capitale dacice, și astăzi cerul și pământul co-există în armonie și oferă iubitorilor de imagini cele mai frumoase cadre.

„La ce te gândeşti când auzi de «judeţul Hunedoara»? Daci? Romani? Sarmisegetusa Regia? Castelul Corvinilor? Parcul Naţional Retezat? Geoparcul Dinozaurilor? Biserica din Densuş? Valea Jiului? Ţara Haţegului? Cetatea Devei? Mult aur?

Sunt atât de multe obiective turistice pe care le poţi descoperi în această zonă sacră… În 47 de zile de şedere, echipa Zig Zag prin România a cutreierat în lung şi în lat judeţul Hunedoara! După cercetări, drumeţii, mii de fotografii, discuţii şi alte peripeţii i-am stabilit brandul. Hunedoara este Pământul Sacru!

Am creat acest clip de prezentare ca să te bucuri de frumuseţea şi diversitatea judeţului #15 al călătoriei noastre.Ia-ţi trei minute din timpul tău şi călătoreşte în Zig Zag prin Hunedoara!

Află mai multe despre obiectivele vizitate şi poveştile de călătorie din acest judeţ pe: http://zigzagprinromania.com/blog/hun…

Află mai multe despre partenerii noştri din judeţ: hoteluri, pensiuni, restaurante, instituţii şi servicii diverse. http://zigzagprinromania.com/blog/par…

Hai cu noi în călătorie pe:

Site: http://www.zigzagprinromania.com

Facebook: https://www.facebook.com/zigzagprinro…

Google +: https://plus.google.com/u/0/+ZigZagPr…

Pinterest: https://www.pinterest.com/zigzagromania/

Instagram: https://instagram.com/zigzagprinromania

Youtube: https://www.youtube.com/user/zigzagpr…

Email: zigzagprinromania@gmail.com

Zig Zag prin Romania® este marcă înregistrată și organizație non-profit. Folosirea acestui video fără acceptul scris al echipei Zig Zag prin România sau fără respectarea condițiilor de utilizare conform acceptului scris este interzisă sub orice formă şi vom folosi toate mijloacele legale pentru a preveni aceste situații. Pentru folosirea video-ului ne puteți trimite un mesaj sau contacta telefonic la nr. 0736702105.”