Dutch Seasons – A Timelapse Short Film – 4K – Veluwe

Ia aparatul în mână. Acum îndreaptă-l în sus. Acum în jos. Acum pe lateral. Așa ies poze frumoase, când mergem undeva cu relief montan sau deluros. Dar la câmpie, unde suntem limitați de linia orizontului, e nevoie de mult talent, ca să scoți câteva cadre impresionante. Și totuși, se poate!

“Finally! Here it is! “Dutch Seasons”!!
Click 4K or HD and SOUND ON!!

(Dutch below) Dutch Seasons is a short film I have been working on for more than a year, so sharing this film is very much appreciated!! Show your friends the beauty of this piece of nature (De Veluwe) in our small country!

I have been out every season to capture the Veluwe in all it’s different views! It was hard to get some shots due to the fact that I have been busy with my graduating. I hated the days I was travelling by train while the conditions where perfect for some scenes in my film… I found that I had to work fulltime on my film to get the result I had in my mind… so… that didn’t happen haha. Despite it is not totally what I had in my mind… the result is pretty cool and I hope you will like it to and share it with your friends, thanks!

All the planning, shooting the footage, getting out at 4:00 am, shooting during long and cold nights, failures, bad conditions while the weather forecast was great, day in day out looking for the right music, and all the editing where more than worth it! On to the next project (two in the running!)!

———————————————————————————————————–
Kijk in 4K of HD en GELUID AAN!!

Dutch seasons is een korte film waar ik voor iets meer dan een jaar aan heb gewerkt, ik zou het dus heel erg waarderen als je de film wilt delen! Laat je vrienden de pracht van dit stukje natuur (De Veluwe) zien in ons kleine landje!

Ik ben elke seizoen er op uit geweest om de Veluwe vast te leggen in al zijn verschillende aanzichten. Het was soms lastig om bepaalde shots te maken, omdat ik erg druk was met mijn afstuderen. De dagen dat ik met de trein naar mijn afstudeerlocatie reisde terwijl de condities perfect waren voor een aantal scenes in mijn film waren echt drama! Ik ben er wel achter gekomen dat ik fulltime aan de film moest werken om het resultaat dat ik in mijn hoofd had te bewerkstelligen… dat gebeurde dus niet, haha! Ondanks dat de film niet precies is wat ik in mijn hoofd had is het resultaat best cool! Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden en het met je vrienden deelt, thanks!

Al het plannen, schieten van het beeldmateriaal, om 4:00 uur uit bed, lange en koude nachten, falen, slechte condities terwijl de weersvoorspelling super was, dag in dag uit zoeken naar de juiste muziek en alle uren editen waren het meer dan waard! Op naar het volgende project (twee in de maak!)!

———————————————————————————————————–
Music licensed from Musicbed: Jordan Critz

For licensing request or contact:
rick@kloekkefotografie.nl”