Plugin-urile Nik Collection devin gratuite!

plug-in-urile-nik-collectionRecent, Google a anunțat că va oferi gratuit toate plugin-urile din suita Nik Collection. Aceasta este formată din 7 plugin-uri, ce pot fi folosite împreună cu Adobe Photoshop®, Lightroom®, sau Aperture®:

Acest pachet a fost cumpărat în 2012 de către Google, iar prețul stabilit era de 150$. Acum, toate sunt gratuite! Ba chiar Google a anunțat că va oferi returnarea banilor pentru cine a achiziționat pachetul în 2016.

De obicei, ce-i gratuit, lasă de dorit, nu? Ei bine, nu e deloc cazul aici. Aceste mici plugin-uri sunt foarte puternice, și facilitează fluxul de lucru al oricărui fotograf care vrea să scoată produse calitative din munca sa.

Pachetul vine la pachet și cu tutoriale mari și cuprinzătoare, pe un canal oficial de Youtube, pentru fiecare dintre plugin-uri: Nik Collection by Google.

Și evident că această lansare ne interesează, nu doar din perspectiva fotografiei, ci și a timelapse-urilor. De ce? Pentru că pot fi folosite pentru a face Batch Processing, ajutând la procesarea tuturor imaginilor dintr-o secvență de timelapse.
Mai jos aveți un scurt tutorial, pe această temă. Editare ușoară!