Zig Zag prin Vârtop – Hyperlapse

Zig Zag prin Vartop - HyperlapseFără alte introduceri, noi incursiuni în drumul echipei Zig Zag prin Romania!

“Ai auzit de stațiunea de vacanță Vârtop? Dacă nu ai auzit, acum e momentul să afli!
Satul de vacanță Vârtop este situat pe granița dintre județele Alba și Bihor. Printre puținele locații de vacanță pregătite atât pentru anotimpul rece, cât și pentru anotimpul cald, Vârtop creează un spațiu de distracție ideal pentru familie și prieteni.
Vrei să petreci un timp de neuitat prin zăpadă? Alege satul de vacanță Vârtop!
Patru din cele 12 luni ale anului, Vârtop este acoperit complet de alb. Aici vin marii iubitori a sporturilor de iarnă, de săniuță sau, pur și simplu, de joacă în zăpadă.
Satul de vacanță îți pune la dispoziție trei pârtii de schi de diferite dificultăți, dotate în întregime cu tot echipamentul și serviciile necesare care să susțină o activitate sportivă de dimineață până la lăsarea întunericului. Acestea sunt pârtia Vârtop I, pârtia Vârtop II și pârtia Piatra Grăitoare. Pârtia Vârtop I. Lungime de 800 de metri și o diferență de nivel de 220 de metri. În apropiere este situată și pârtia de sănii cu o lungime de aproximativ 400 de metri. Pârtia Vârtop II. Lungime de 430 de metri și diferență de nivel de 105 metri. Pârtia Piatra Grăitoare are două variante de coborâre: pârtia roșie cu grad mediu de dificultate și pârtia neagră pentru schiorii avansați. Este dotată cu un telescaun modern, măsurând o lungime de 1095 metri. Dacă nu știi să schiezi, vino și învață! Dacă știi să schiezi, vino și antrenează-te! Distracția este pentru toată lumea!
Vrei să explorezi formațiuni spectaculoase din piatră și să urci pe munte pe timp de vară? Alege satul de vacanță Vârtop!
Știai că piatra se mișcă? Te poți convinge singur vizitând Groapa Ruginoasa. Iar în liniște dacă stai, poți auzi chiar șoaptele acestui canion ruginiu. Dacă ești fan adrenalină, optează pentru via ferrata din zona Pietrele Negre. Urcare la 90 de grade pe stâncile înalte, doar pe niște capse mari din fier. Poți păși, apoi, pe urme de mister alături de lanterna ta credincioasă. Cercetează peșterile din apropiere: Drăcoaia, Măgura, Pisolca, Porțile Bihorului. Fiecare este deosebită în felul ei. Să luăm, de pildă, peștera Drăcoaia. Vrei să știi de ce se cheamă așa? Află acum de la Ziggy:http://zigzagprinromania.com/blog/pes… Mă opresc aici și te las pe tine să descoperi ce am mai omis…
Distracție!!!

Hai cu noi în călătorie pe:
Site: http://www.zigzagprinromania.com
Facebook: https://www.facebook.com/zigzagprinro…
Google +: https://plus.google.com/u/0/+ZigZagPr…
Pinterest: https://www.pinterest.com/zigzagromania/
Instagram: https://instagram.com/zigzagprinromania
Youtube: https://www.youtube.com/user/zigzagpr…
Email: zigzagprinromania@gmail.com

Zig Zag prin Romania® este marcă înregistrată și organizație non-profit.
Folosirea acestui video fără acceptul scris al echipei Zig Zag prin România sau fără respectarea condiţiilor de utilizare conform acceptului scris este interzisă sub orice formă şi vom folosi toate mijloacele legale pentru a preveni aceste situaţii.
Pentru folosirea video-ului ne puteţi trimite un mesaj sau contacta telefonic la nr 0736702105.”